Με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram Story του ευχήθηκε ο Μίνως Μάτσας στη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη. Η γνωστή πολιτικός έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και δέχθηκε την πιο ξεχωριστή ευχή από τον γνωστό στιχουργό.

«Χρόνια πολλά Ολγάκι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίνως Μάτσας στη σύζυγό του δημοσιεύοντας μια κοινή καλοκαιρινή τους φωτογραφία.

Δείτε πώς ευχήθηκε ο Μίνως Μάτσας στην Όλγα Κεφαλογιάννη:

Το ζευγάρι μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν κρύβουν πια την όμορφη σχέση τους, αλλά και την αγαπημένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας μιλούν με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και δηλώνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Happy Day η ΌΛγα Κεφαλογιάννη είχε αναφέρει για τον ερχομό των παιδιών της: «Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει η ζωή μου. Όποιος έχει μωρά και ιδιαίτερα δίδυμα όπως εγώ ξέρει ότι είναι μια τρέλα. Από όλες τις απόψεις. Υπάρχει μια πρόκληση για τη σύγχρονη γυναίκα να συνδυάσει την επαγγελματική της καριέρα και τις φιλοδοξίες με την οικογενειακή ζωή. Για εμένα το προσωπικό κομμάτι ήρθε πιο αργά, σε δεύτερη φάση. Η ζωή σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Τώρα βιώνω πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις και να καταρρίψεις τα στερεότυπα».

Μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδι και στο παρελθόν η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε: «Είχα προσπαθήσει πιο παλιά να κάνω παιδί, δεν μου είχε τύχει και το είχα “κλείσει” ως κεφάλαιο. Όταν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου και οι δυο το θελήσαμε αυτό. Είπαμε ότι ξεκινάμε ένα ταξίδι μαζί που γνωρίζαμε ότι θα έχει μια πορεία. Εγώ έχω μεγαλώσει και σε μια μεγάλη οικογένεια με πολύ στενές σχέσεις μεταξύ μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ