Για μια ειδική κινηματογραφική προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» βρίσκεται στο Λονδίνο η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας παρακολούθησε με υπερηφάνεια την προβολή της ταινίας που έχει ήδη κερδίσει το κοινό στη χώρα μας.

Μάλιστα, η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου British Academy of Film and Television Arts.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος παρουσιάζει κάθε χρόνο τα βραβεία BAFTA, δηλαδή τα βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που απονέμονται σε ανθρώπους της έβδομης τέχνης. για τα επιτεύγματά τους στο χώρο του κινηματογράφου.

Η Μιμή Ντενίση, αλλά και οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την επίσημη προβολή της ταινίας. Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά στιγμιότυπα:

Η Κατερίνα Γερονικολού, μάλιστα, δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από την πόλη ντυμένη με ένα μπλε κομψό φόρεμα.

Η ηθοποιός μάλιστα εντόπισε την οδό Σμύρνης στο Λονδίνο κι έσπευσε να απαθανατίσει τη στιγμή.

Η Μιμή Ντενίση μάλιστα μοιράστηκε με τους fiollowers της post, με αφορμή της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ενθρόνιση της βασίλισσας Ελισάβετ Β. «Το Λονδίνο γιορτάζει την βασίλισσα του . 70 χρόνια στον θρόνο η μοναδική Ελισάβετ! Λουλούδια παντού φωτογραφίες σημαίες!! Πολιτισμός παντού και απίστευτα πολύς κόσμος. Οι Άγγλοι τιμούν την Βασιλεία της αλλά εκμεταλλεύονται όμορφα και τον θεσμό!» σημείωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ