Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε για την κόρη της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Για την οικογένεια και την κόρη της ανέφερε ότι: «Η Μαριτίνα δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική με εμένα, πράγμα σπάνιο για κορίτσι. Η Μαριτίνα ακόμα κι όταν εγώ ήμουν χάλια, έλεγα “τι ωραία που είσαι; Έχω την πιο ωραία μαμά”. Δεν είχε ποτέ ανταγωνισμό, είχε όμως αρκετό μπούλινγκ από το περιβάλλον. Παιδιά που της έλεγαν “τι ανάγκη έχεις εσύ, η μάνα σου σου ανοίγει όλες τις πόρτες” ή «Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια”, χωρίς να κάνει τίποτα το παιδί. Το οποίο την έκανε μερικές φορές εριστική προς το περιβάλλον και προς εμένα, αλλά επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση, σε εμένα λυνόταν. Δυο ώρες δηλαδή σιωπής από εμένα και έλυνε το θέμα.

Καλά μου έχει πει και “είσαι η χειρότερη”, αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε “κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου”. Πιστεύω απλώς ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει.

Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2-3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δεν με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα».

Διαβάστε επίσης: Μιμή Ντενίση: Βραδινή έξοδος με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ