Βραδιά εξόδου η Δευτέρα για τη Μιμή Ντενίση και την κόρη της, Μαριτίνα. Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της απολαμβάνοντας το δείπνο της με τη Μαριτίνα και κόβοντας μια εντυπωσιακή τούρτα.

Με λόγια βαθιάς αγάπης, δείγμα της δυνατής σχέσης της με τη μητέρα της, ευχήθηκε στη Μιμή Ντενίση η κόρη της. «Χρόνια πολλά, καλά κ ευτυχισμένα στον άνθρωπο μου, στην χαρά της ζωής μου, στην μαμά μου και στον μπαμπά μου μαζί. Σ’αγαπω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ για όλα. Σου χρωστάω όλη μου τη ζωή. Οι δυο μας, πάντα και για πάντα. Να σε χαίρομαι κουκλάκι μου», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η εντυπωσιακή red velvet τούρτα της Μιμής Ντενίση ήταν στολισμένη με λουλούδια και η ηθοποιός έσβησε συμβολικά τρία κεράκια.

Όσα έχει δηλώσει η Μιμή Ντενίση για την κόρη της

«Πάντα είχα χρόνια για την κόρη μου. Η Μαριτίνα έχει πάντα τη σιγουριά της αγάπης μου, της προστασίας μου και ήξερε ότι και στη σκηνή θα είμαι θα φύγω για να τρέξω, όπως και έχει συμβεί», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Μιμή Ντενίση για την κόρη της με την οποία έχει μια αγαπησιάρικη σχέση και συχνά βγαίνουν μαζί. Επιπλέον είχε αναφέρει στην εκπομπή The 2night show «έχω ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι μια γλύκα, είναι απόλαυση, είναι και κωμικός. Σπουδάζει οικονομικά. Η Μαριτίνα ενώ έχει ωριμάσει στη δουλειά, στο Πανεπιστήμιο, στο να μου πει για τον φίλο της, θα με πάρει κάθε δύο ώρες τηλέφωνο».

Φωτογραφίες: Instagram/maritinadns

Διαβάστε επίσης:

Γιορτή της Μητέρας: 5 Ελληνίδες που επέλεξαν να υιοθετήσουν παιδιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ