Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού δεν είναι πια ζευγάρι. Ο γνωστός ράπερ και η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε πέρσι την Κύπρο στη Eurovision είχαν έρθει κοντά από το 2017 και τον επόμενο χρόνο έγιναν ζευγάρι. Τώρα, όμως, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Blog του αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού στήριζαν πολύ ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα. Η Έλενα Τσαγκρινού ήταν στο πλευρό του γνωστού ράπερ στον δύσκολο αγώνα που έδωσε με τον καρκίνο. Αλλά και εκείνος τη στήριξε πολύ σε όλη την προετοιμασία της για την περσινή Eurovision και την εκπροσώπηση της Κύπρου με το El Diablo. Και αυτό που έλεγαν πάντα και οι δυο τους είναι πως εκτός από σύντροφοι είναι και καλοί φίλοι.

Οι δυο τους αν και είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Πολλές φορές τους είχαμε δει να κάνουν μαζί κοινές κοσμικές εμφανίσεις, αλλά και ταξίδια. Και φυσικά πολλές ήταν και οι φορές που επέλεγαν να μοιραστούν αγαπημένα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δείτε τον Mike και την Έλενα Τσαγκρινού σε κοινές φωτογραφίες:

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Mike δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την τελευταία κοινή τους απόδραση στην εξοχή.

Ένα μήνα πριν, οι δυο τους είχαν κάνει μια ακόμη κοινή βόλτα.

Τον Νοέμβριο του 2021 ο Mike είχε ευχηθεί στην Έλενα Τσαγκρινού για τα γενέθλιά της με μια ανάρτηση, από τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Με τη σειρά της και η γνωστή τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και Video από το πάρτι που της είχε διοργανώσει ο καλός της.

Από τις πιο δυνατές αναρτήσεις ήταν αυτή του Mike, τον Αύγουστο του 2021, όταν έκλεισε έναν χρόνο καθαρός από τον καρκίνο.

Τέλος, η Έλενα Τσαγκρινού είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από τρυφερές τους στιγμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ