Ξαφνικός χωρισμός για ένα πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο λόγος για την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike, που είχαν έρθει κοντά από το 2017 για να γίνουν επίσημα ζευγάρι έναν χρόνο μετά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι δυο καλλιτέχνες χώρισαν οριστικά στα μέσα Φεβρουαρίου αν και η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα. «Ήταν κοινή απόφαση» αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον. «Υπήρξε στεναχώρια και από τις δύο πλευρές. Ήταν δυο νέοι άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ».

Εξάλλου η Έλενα ήταν το μεγάλο του στήριγμα κατά τη διάρκεια της μάχης που έδωσε ο 28χρονος ράπερ με τον καρκίνο το 2020. «Το πρωί η Έλενα δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Κλεινόμουν στο μπάνιο για να μη με βλέπει κανείς» είχε αποκαλύψει ο Mike σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Εκείνη είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές του συντρόφου της στην εκπομπή «Ευτυχείτε!»: «Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν, ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία».

Αν και δεν υπήρχε ένταση στον χωρισμό τους, αυτή τη στιγμή το ζευγάρι δεν έχει επικοινωνία ωστόσο εξακολουθεί να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. «Αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν, χρειάζονται τον χρόνο τους» λένε οι φίλοι τους, οι οποίοι όμως παραδέχονται πως μάλλον ο χωρισμός τους είναι οριστικός. «Είχαν χωρίσει και ξανά στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως η σχέση φαίνεται πως είχε κάνει τον κύκλο της».

Άλλες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι η 27χρονη τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε πέρσι την Κύπρο στη Eurovision, έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. Όσο για εκείνον, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Άμστερνταμ, φιλοξενούμενος στο σπίτι στενού του φίλου.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ