Στιγμές ευτυχίας βιώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς μαζί με την σύντροφό του Μαρία θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε δίδυμα.

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια πολύ σύντομα στη ζωή μας. Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω γρήγορα πίστα. Το ήθελα να πω την αλήθεια. Το ήθελα, το ένιωθα. Φύλο δεν ξέρουμε, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ. Είμαι οκ ό,τι και να έρθει. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από όλα τα χρόνια που έκανα σκληρό πρωταθλητισμό, μοναξιά και όλα αυτά, το σπίτι θα γεμίσει ζωή και περιμένω πως και πως αυτό το υπέροχο δώρο», εείχε δηλώσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο «Πρωινό».

Η σύντροφός του είναι οκτώ μηνών και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανάρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία με την αγαπημένη του και ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς του φίλους. «Καλό μήνα από τους τέσσερις μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε εκφράσει την επιθυμία του να παντρευτεί με την σύντροφό του. Ακόμα, είχε δηλώσει έτοιμος να γίνει πατέρας και να οι ευχές του πραγματοποιούνται μία μία. «Φέτος για εμένα είναι στόχος (σ.σ. ο γάμος), θέλω να γίνει όμορφα, να κάνω μια ωραία γιορτή και να τη μοιραστώ με δικούς μου ανθρώπους. Αισθανόμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς. Περιμένω αυτό το δώρο γιατί είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Τι πιο ωραίο από το να δημιουργήσεις ζωή, να επενδύεις χρόνο, γνώστη και ενέργεια επάνω τους», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις με την σύντροφό του, Μαρία η οποία δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ