Ο Μιχάλης Σαράντης ζει την καλύτερή του φάση από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή η κόρη του. Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή Dot, ο ερχομός της γέμισε τη ζωή του με φως. Ο ηθοποιός εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια υπήρξαν δύσκολα για εκείνος με συνεχείς απώλειες κοντινών του προσώπων, μέχρι και την απώλεια του πατέρα του τον περασμένο Μάιο.

«Εμείς ως οικογένεια, από το 2006-07 που ο μπαμπάς μου αρρώστησε για πρώτη φορά, ήταν καρκινοπαθής, στον πνεύμονα, τον εγκέφαλο… χειρουργεία, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες… όλα, μπήκαμε σε ένα βαθύ λαγούμι ως οικογένεια και χάσαμε πολλούς ανθρώπους από την οικογένειά μου. Έφυγαν πάρα πολλοί άνθρωποι μέχρι τον Μάιο που έφυγε ο μπαμπάς μου και έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Παράλληλα, ερχόταν και μια άλλη ζωή, η Μαίρη ήταν τεσσάρων μηνών όταν έφυγε ο μπαμπάς.

Στο διάστημα αυτής της διαδρομής, έφυγε η μαμά μου, έχασα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, από τη δουλειά, έχασα γιαγιά, θείους… ήμασταν ένα τεράστιο σόι και πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Όλο αυτό σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι η ζωή φεύγει για πλάκα, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Όλο αυτό εμένα με επηρέαζε πολύ βαθιά ψυχικά με αποτέλεσμα να αντιληφθώ ότι μόνο αν στραφώ προς το φως θα βγω και εγώ σώος από εκεί μέσα. Υπήρχαν στιγμές που έμπαινα κι εγώ σε πολύ βαθιά λαγούμια σε βαθμό που να αισθάνομαι πως ό,τι είναι δίπλα μου, παθαίνει κακό.

«Για μένα αυτά είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και το έχω αγκαλιάσει και το έχω παντρευτεί με πολλή αγάπη γιατί δε γίνεται αλλιώς. Αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα με τον ερχομό αυτού του πλάσματος που έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και τρεις μήνες. Αυτό το παιδί έχει φέρει όλο το φως που μας στερήθηκε αυτά τα χρόνια από το σπίτι. Τώρα που ήρθε το παιδί, έχω μια τεράστια ανακούφιση» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ