Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής παντρεύτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 14/6 έχοντας στο πλευρό τους, αγαπημένους ανθρώπους.

Το ζευγάρι είχε υπογράψει το 2021 σύμφωνο συμβίωσης και μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο. Να σημειωθεί πως οι δυο ηθοποιοί ήθελαν να παντρευτούν σε δημαρχείο και φέτος, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Ο Μιχάλης Οικονόμου λίγες μέρες μετά τον γάμο του με τον Γιώργο Μακρή, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές τρυφερές στιγμές.

«Αυτός ήταν ο γάμος μας! Ευχαριστούμε τη δήμαρχο Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου που με τόση συγκίνηση μας πάντρεψε, τις κουμπάρες Μάνια, Νάνσυ και τον κουμπάρο Αντίνοο Αλμπάνη που μας στήριξαν, τον γιο μας Νικηφόρο που το έζησε, τον Dj μας Γιάννη που μας ανέβασε, του γονείς Γιώργο και Σοφία για όλα, και όλους τους φίλους και τις φίλες που μας τίμησαν στο πάρτι στο εξοχικό. Θα θέλαμε να καλέσουμε κανονικά άλλους τόσους!
Ήταν υπέροχα, ήταν φανταστικά, ένα άπιαστο όνειρο που εκπληρώθηκε. Ένα όνειρο που είχα διαγράψει στην ηλικία που βλέπετε στο προσκλητήριο, και όμως πλέον μπορεί να γίνει για το καθένα μας πραγματικότητα. Η αγάπη κάνει την οικογένεια! Γιώργο Μακρή σε αγαπώ, τα καταφέραμε!»

(Φωτογραφίες/Instagram: ecomike)

Διαβάστε επίσης: Παντρεύτηκε ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ