Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στα 58 του χρόνια έχει παντρευτεί 4 φορές και μάλιστα τις 2 με την ίδια γυναίκα, τη μητέρα του γιου του, Αλέξανδρου. Για την Κατερίνα Καλκανά με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία 5 χρόνια δηλώνει ότι της χρωστά ευγνωμοσύνη και πως είναι ανεκτίμητη στη ζωή του.

Στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» όπου βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως ο ίδιος φταίει για όλους τους χωρισμούς του και περιέγραψε τι συμβαίνει και οδηγούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις του σε τέλος.

«Με την πρώτη σύζυγό μου έζησα 5-6 χρόνια. Με τη δεύτερη 12, με την τρίτη 12 και με την Κατερίνα τώρα 5. Είμαι από τους ανθρώπους που σέβομαι πάρα πολύ τις γυναίκες. Με τον δικό μου τρόπο. Της αγαπάω πάρα πολύ. Το πρόβλημα με εμένα έγκειται στο ότι αν με ερωτεύονται, που προφανώς με ερωτεύονται για να μένουν τόσα χρόνια μαζί μου, ερωτεύονται κάτι εξωγήινο και προσπαθούν να το κάνουν γήινο. Και εκεί χαλάει όλο το έργο.

Εγώ φταίω σε όλα. Σε όλους τους χωρισμούς φταίω εγώ, αδιακρίτως. Είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος. Δεν καταλαβαίνω πολλά όταν γλεντάω και διασκεδάζω και είμαι αυθόρμητος στις κοινωνικές συναναστροφές και μπορεί να είμαι αθυρόστομος. Αυτό μερικές φορές παρεξηγείται και την πληρώνω. Αλλά δεν πειράζει, θα παραμείνω ίδιος πάντα. . Ελπίζω να εξελίσσομαι όμως», δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκλεισε τα 58 και το γιόρτασε στην αγκαλιά της συντρόφου του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ