Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Ο ηθοποιός, που μόλις βγήκε από τη «Φάρμα», πήγε ανανεωμένος και με νέο λουκ στο πλατό της εκπομπής. Συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά του μπλε, υιοθετώντας ένα άκρως πρωτοποριακό hairstyle, που τον κάνει να ξεχωρίζει!

Όπως μαθαίνουμε, ο Μιχάλης μιλάει στον Γρηγόρη για την απόφασή του να αφήσει για πάντα τα νυχτερινά μαγαζιά, για τις ισορροπίες που προσπάθησε να διατηρήσει στη «Φάρμα», για το γεγονός ότι δεν είχε στρατηγική, αλλά και για την εμπειρία που απέκτησε στα μαστορέματα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι περιπέτειας.

Επίσης, μιλάει για τον καλό του φίλο Στράτο Τζώρτζογλου, για την οικογένειά του, αλλά και για την αγαπημένη του σύντροφο που τον στηρίζει στα καινούργια του επαγγελματικά σχέδια, λόγω των οποίων θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη.

Τέλος, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται στους εκτροχιασμούς και τις επαναφορές που είχε στη ζωή του και εξηγεί πως θα συνεχίσει να υπάρχει σαν ηθοποιός χωρίς, όμως, να έχει πια το άγχος της επιβίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ