Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, την οποία βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και για τη σχέση με τα τρία του παιδιά, στην εκπομπή «Δυο στις 10».

«Αν δεις όλες μου τις εμφανίσεις από τις 30 Ιουνίου του 1990 και έπειτα, φοράω μαύρα, λόγω του θανάτου του πατέρα μου. Πέθανε 57 χρονών, έξι μέρες αφότου είχα παντρευτεί. Ήταν έγκυος η τότε σύζυγός μου, και ο πατέρας μου, πάνω σε ένα γλέντι που έκανε στην Ασπροβάλτα ξαφνικά έμεινε. Ο θάνατός του μου άλλαξε τα πάντα. Μερικές φορές, όταν χάνουμε τους ανθρώπους καταλαβαίνουμε πόσο πολύ τους αγαπούσαμε.

Με τον πατέρα μου είχα μια πάρα πολύ έντονη σχέση. Του χρωστάω όμως μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί στα 20 μου, όταν απολύθηκα από τον στρατό, ήμουν ένας έτοιμος για εργασία άνθρωπος. Μου στοίχισε πάρα πολύ γιατί έχασα τον άνθρωπό μου και προσφάτως έχασα και τη μητέρα μου και είμαι ορφανό παιδί. Ο πατέρας μου είναι ακόμη το σημείο αναφοράς μου. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλό σόι. Ήμουν το μόνο αγόρι στην οικογένεια και η αδυναμία όλων» ανέφερε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Σε όλους τους χωρισμούς μου φταίω εγώ, αδιακρίτως»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ