Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο του τραγούδι, τη συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Από το 1 ως 100” βρίσκεται στα ραδιόφώνα και προϊδεάζει τον ερχομό του καλοκαιριού», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες με την Έλενα Παπαρίζου.

Τι είπε για την επιλογή να παρουσιάσει εκπομπή και τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά;

«Ήταν τολμηρή κίνηση να παρουσιάσω εκπομπή, αλλά είμαι άνθρωπος που τολμώ να κάνω πράγματα και ας περάσω και από την αποτυχία.

Εισέπραξα ένα πολύ ωραίο κλίμα. Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν εξαιρετική. Είχαμε μια υγιή, αρμονική σχέση και μια φιλία η οποία εύχομαι και ελπίζω να κρατήσει μέσα στον χρόνο», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τι είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την επιθυμία να γίνει πατέρας;

Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και γα τη Ζέτα Μακρυπούλια και αν τον ενοχλεί να τον ρωτούν για εκείνη ακόμη.

«Δεν με ενοχλεί να με ρωτούν για τη Ζέτα. Είναι μια σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας πολύ γλυκά συναισθήματα. Έχουμε μια σχέση που είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική.

Φαντάζομαι υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση που παραμένει ακόμη».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε ακόμη και στην επιθυμία να γίνουν γονείς τότε.

«Την εποχή που ήμουν με τη Ζέτα θέλαμε να κάνουμε παιδί. Αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο να υπήρχε ένα παιδί που δεν θα ζούσε με τους γονείς του».

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να αποκτήσει τώρα ένα παιδί, είπε:

«Στην ηλικία που είμαι τώρα και έχοντας “χορτάσει από πολλά” ένα παιδί τώρα με την ωριμότητα που φέρνει αυτή η ηλικία μόνο αγάπη και γαλήνη μπορεί να σου φέρει».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ήταν έντονος ο δεσμός μας με τη Ζέτα. Ας μην κρυβόμαστε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ