Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Ο ηθοποιός υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μία μοναχή και παρασύρεται στα μονοπάτια ενός απαγορευμένου έρωτα.

Αν και αρκετά νέος έχει σημειώσει μια αξιόλογη πορεία στο ελληνικό θέατρο ενώ μετρά και μερικές συμμετοχές σε τηλεοπτικά σίριαλ.

«Κατάλαβα σταδιακά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου παίζανε πιάνο…Η μαμά μου είναι μουσικός, ο μπαμπάς μου όχι αλλά παίζει κι αυτός πολύ πιάνο. Εμένα μου άρεσε πολύ να ζωγραφίζω και με σπρώχνανε προς τα εκεί.

Μεγαλώνοντας μπήκα σε θεατρική ομάδα αλλά δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Στην τρίτη Λυκείου άρχισα να το σκέφτομαι. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οικονομικά, πίεσα μόνος μου τον εαυτό μου για να διαβάσω. Δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή όμως», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Μετά τις Πανελλήνιες που πέρασα στον Πειραιά, πέρασα και στο Εθνικό. Δεν πίστευα ότι θα με πάρουν εκεί γι΄ αυτό και πήγα έτσι άνετος. Ήμουν σίγουρος ότι δε θα περάσω γιατί και όταν είναι να δώσεις ακούς πολλά για τον τρόπο επιλογής. Αν είχα κάτσει να σκεφτώ το βιοποριστικό, δε ξέρω αν θα ρίσκαρα. Νομίζω εκείνη την ώρα το κάνεις αυθόρμητα…Είμαι άνθρωπος που όταν βάζω στόχους επιμένουν σε αυτούς αλλά πιστεύω πολύ και στο θέμα της τύχης» είχε αναφέρει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στον ελεύθερο χρόνο του και παράλληλα με την υποκριτική, ασχολείται και με τις φωτογραφίσεις.

Δείτε μερικά από τα Tweets που συγκεντρώσαμε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ