Η δημοσίευση του Ντέιβιντ Μπέκαμ από την επίσκεψή του στη μητέρα του, Σάντρα, η οποία του έκανε το τραπέζι σχολιάστηκε ποικολοτρόπως. Κυρίως για τα φαγητά που περιλάμβανε το γεύμα τους και που είχε μαγειρέψει η μητέρα του, καθώς ο Μπέκαμ έγραφε πώς «τίποτα δεν συγκρίνεται με το φαγητό της μαμάς». Τι περιλάμβανε αυτό; Χοιρομέρι, τηγανητές πατάτες, ανανά, τηγανητό αυγό, σαλάτα coleslaw και πουρέ αρακά. Με αφορμή τη φωτογραφία του άσου της μπάλας με τη μαμά του, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποιο πως το αγαπημένο της φαγητό από τα χεράκια της μαμάς της είναι τα γεμιστά.

«Εγώ τα γεμιστά της μαμάς μου. Τους έχω ακυρώσει όλους, όπου και να έχω φάει γεμιστά όλα μου ξινίζουν. Μόνο της μάνας μου μου αρέσουν, δεν τα περνάει από τηγάνι», σχολίασε η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αστειεύτηκε με την εποχή πειραματισμού της μαμάς της στο αγαπημένο της φαγητό.

«Πέρασε μία εποχή που ενώ της λέγαμε τι υπέροχα που είναι, δεν ξέρω τα άκουγε από τις φίλες της, βάλε βγάλε υλικά, μέχρι που κάποια στιγμή της λέω ρε μαμά τι είναι αυτά που έχεις κάνει. Οι φίλες σου δεν σε χωνεύουν, έκανες τα καλύτερα γεμιστά, τι είναι αυτά έχουν άλλη γεύση. Όλα τα έβαλες μέσα, έχουμε πάει σε άλλη γεύση».

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δεμένη με τη μητέρα της και το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της όπου έχει συνδέσει έντονα με τα οικογενειακά τους καλοκαίρια. Εκεί, η παρουσιάστρια δεν έχασε τη ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί της, μέσα στη ζεστή αγκαλιά της.

«Αυτοκόλλητες για πάντα! Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο. Όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές. Θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά. Η μαμά μου η κυρία Ζέτα, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά», περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη φωτογραφία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ