Στην Κάρυστο από όπου κατάγεται η μητέρα της, Ζέτα βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακό η Ελένη Μενεγάκη. Ένα μέρος γεμάτο αναμνήσεις για την παρουσιάστρια, η οποία έχει περάσει εκεί ως παιδί της πιο ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές της. Με φόντο τη γαλάζια θάλασσα και σύμμαχο τον καλό καιρό, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το ροζ μπικίνι της και πόζαρε μαζί με τη μαμά της που δεν αποχωρίστηκε το ψάθινο καπέλο της.

«Αυτοκόλλητες για πάντα! Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο. Όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές. Θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά. Η μαμά μου η κυρία Ζέτα, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά», περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη φωτογραφία τους.

«Δεν ξέρω ποτέ αν απαγκριστρώθηκα από τη μητέρα μου»

Πρόσφατα η παρουσιάστρια συζητούσε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σκέψεις των μαμάδων και τις ενοχές που μπορεί να βιώνουν επειδή δουλεύουν πολλές ώρες και λείπουν από το πλευρό των παιδιών τους. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη μητέρα της και πως μεγάλωσε σε μια διαφορετική συνθήκη εκείνη και τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο. «Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου μαζί και όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδελφός μου έλεγα στη μάνα μου: “Είναι σωστό που φεύγεις στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Ή ήταν καλύτερο που σε είχα όλη μέρα αγκαλιά. Της έλεγα εγώ σε ευχαριστήθηκα. Εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο της. Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο σωστό. Εγώ πάντως δεν ξέρω ποτέ αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ