Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την καλοκαιρινή διάθεση να φουντώνει για τα καλά η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται ήδη να κάνει την πρώτη της βουτιά. Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε την καλή της διάθεση επιλέγοντας ένα λευκό εμπριμέ καφτάνι και μαύρα γυαλιά ηλίου και βγήκε βόλτα με το φουσκωτό.

Το δίλημμα όμως το έθεσε στους διαδικτυακούς της φίλους ρωτώντας κάτω από τη φωτογραφία της: «Θα βουτήξω η θα μείνω στις πόζες;», μην γνωρίζοντας και η ίδια την απάντηση. Όμως, όπως φάνηκε την γνώριζε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος ο οποίος σχολίασε με χιούμορ κάτω από τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο φουσκωτό «Για πόζες σε βλέπω», κάνοντας τα πειράγματά του στη μητέρα του.

Λάτρης του καλοκαιριού και της θάλασσας, η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί κάθε χρονιά για αυτές τις στιγμές. Φροντίζει πάντα να καταφέρει να ξεκλέβει χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να φορτίσει τις μπαταρίες της σε κάποια παραλία. Αγαπημένος της προορισμός είναι φυσικά η Άνδρος, ωστόσο συχνά καταφέρει να επισκέπτεται και άλλα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου απολαμβάνοντας τις ομορφιές τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μπικίνι και διαλέγουμε να μην μείνει στις πόζες.

Φωτογραφίες Instagram: elenimenegaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ