Η Μελίνα Ζαχαράκη είναι ξανά ερωτευμένη. Το γνωστό μοντέλο που αγαπήσαμε στα ’90s τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Πάρου (όπου εργάζεται) και Αθήνας. Τους τελευταίους 6 μήνες, μάλιστα, στην προσωπική της ζωή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς είναι ερωτευμένη με τον σεφ Γιωργο Κουμπούρη.

Ο Γιώργος Κουμπούρης υπήρξε σεφ της οικογένειας του Καντάφι για 2,5 χρόνια, εργάστηκε στη Λιβύη και το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στην Ελλάδα και στις Κυκλάδες. Τώρα έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρία, Be natura.

Η Μελίνα Ζαχαράκη έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1990 και έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τον χώρο της showbiz και τα τελευταία χρόνια, ζει και εργάζεται στην Πάρο.

Το 1993 είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεόραση. Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνη αποφάσισε να κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι έκανε μια νέα τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, το Deal στον Alpha.

Η Μελίνα Ζαχαράκη και ο Γιώργος Κουμπούρης γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Οι δυο τους ζουν τον μισό χρόνο στην Πάρο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.