Ένα ταξίδι ζωής με προορισμό τη Νέα Υόρκη μαζί με τη 13χρονη κόρη του Κοραλένια έκανε ο Μελέτης Ηλίας. Μετά το τέλος της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» και το «αντίο» του στον ρόλο του Προβιού, ο ηθοποιός πέρασε μοναδικές ημέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μαζί με την Κοραλένια του περπάτησαν αρκετά, επισκέφθηκαν μουσεία, είδαν παραστάσεις και έζησαν για λίγο την εμπειρία της συναρπαστικής μητρόπολης.

Ο Μελέτης Ηλίας με την κόρη του Κοραλένια στη Νέα Υόρκη.
Ο Μελέτης Ηλίας με την κόρη του Κοραλένια στη Νέα Υόρκη.

«It was hell of a ride. Ταξίδι ζωής με Κοραλενια. Στην γεμάτη τρελά Νέα Υόρκη. Περπάτημα, junk, food, παραστάσεις, μουσεία, βόλτες και υπόσχεση ότι θα ξανάρθουμε», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Μελέτης Ηλίας.

Τι λέει για τη σχέση με την κόρη του;

Σε συνέντευξή του στη Βάσω Λασκαράκη τον περασμένο Οκτώβριο, ο Μελέτης Ηλίας είχε μοιραστεί πράγματα για τη σχέση του με την κόρη του και τη φάση της εφηβείας.

«Θέλει αρκετή υπομονή νομίζω, την οποία εγώ καμιά φορά δεν την έχω, θέλει έξυπνο χειρισμό το οποίο επίσης δεν έχω. Η γυναίκα μου τα πάει πολύ καλύτερα. Έχει βρει έναν φοβερό κώδικα επικοινωνίας με την Κοραλένια, εγώ το προσπαθώ. Λίγο πάνω που πάω να το βρω το χάνω. Η γυναίκα μου λέει: “πως το είπες αυτό σε ένα κορίτσι στην εφηβεία”; Είναι δύσκολα. Και οι γονείς ας μην έχουμε τύψεις. Μαθαίνουμε κι εμείς βήμα βήμα», ανέφερε.

@koralenia.ilia

XO XO gossip girl 💋@Meletis Ilias

♬ original sound – Kate Clark

Η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Θέμιδα Βουτσινά

Η Κοραλένια, είναι το πρώτο από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει ο Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια. Μαζί έχουν και έναν γιο, τον 8χρονο Δημήτρη.

Μελέτης Ηλίας – Θέμις Βουτσινά: 10+1 φωτογραφίες από τα 18 χρόνια που είναι μαζί

Η γνωριμία τους έγινε λίγο πριν αποφοιτήσει ο Μελέτης Ηλίας από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και η Θέμις Βουτσινά παρακολούθησε τις πτυχιακές τους εξετάσεις. Έπειτα ξανασυναντήθηκαν και από το 2005 είναι μαζί.

Ο Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά σε έξοδο τους τον Οκτώβριο του 2023.

Διαβάστε επίσης: Μελέτης Ηλίας: Η ανάρτηση για το φινάλε στο Προξενιό της Ιουλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ