Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Καρτελιάς. Η Ελίνα Παπίλα καλημέρισε τους τηλεθεατές χωρίς να έχει -τουλάχιστον με φυσική παρουσία- έτερον της ήμισυ στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star. Ο Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και παρέμεινε στο σπίτι του στη Χαλκίδα. Ο παρουσιαστής του Breakfast @Star είναι ασυμπτωματικός, ενώ όπως σημείωσε ούτε η σύζυγός του, Ιωάννα Ταπούτη ούτε ο γιος τους έχουν κολλήσει. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν αναμονή των μοριακών test.

«Είμαι μια χαρά, αυτό είναι το παράξενο. Είμαι πάρα πολύ καλά, γεμάτος ενέργεια. Ξεκουράστηκα το τριήμερο και εκεί που λέω μια χαρά, όλα καλά, τελικά… Τι κατάφερα που έφυγα το τριήμερο; Να μείνω σπίτι. Δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Ούτε ο γιος μου, ούτε η γυναίκα μου είναι θετικοί. Μόνο εγώ βγήκα θετικός. Οπότε λίγο υπομονή να δούμε και τα μοριακά. Θα ξεκουραστώ και για εσάς τώρα», ανέφερε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καρτελιάς μαζί με τη σύζυγό του, η οποία εργάζεται ως διατροφολόγος, μένουν στη Χαλκίδα. Μένουν στη Χαλκίδα. Ο Γιώργος Καρτελιάς ξυπνά κάθε μέρα στις 5.00 το πρωί για να τα προλάβει όλα: την εκπομπή στο Star, τους τέσσερις ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχει στη Χαλκίδα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Με τη σύζυγό του είναι μαζί 11 χρόνια, αλλά παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι. «Είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, είχαμε βαφτίσει τον μικρό αλλά εμείς δεν είχαμε παντρευτεί», είχε δηλώσει η Ιωάννα Ταπούτη σε συνέντευξή της μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά στο ΟΚ! Όσο για το γεγονός ότι δεν είχαν αποφασίσει να παντρευτούν νωρίτερα, η ίδια είχε δηλώσει: «Ο Γιώργος δεν ήθελε, το θεωρούσε περιττό. Η αλήθεια είναι ότι κυλούσαν τα χρόνια όμορφα, υπήρχε εξέλιξη και ήμασταν καλά μεταξύ μας, αλλά μου αρέσει ο γάμος ως παράδοση και ήθελα να πάρουμε την ευλογία του Θεού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ