Πριν από δυο περίπου χρόνια το MasterChef στάθηκε η αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο που είδαμε το ειδύλλιό τους να αναπτύσσεται μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής του Star. Το ζευγάρι είναι μαζί και ερωτευμένο και ανήμερα της πρεμιέρας του νέου κύκλου του MasterChef είχαμε την έκπληξη της Μαρίας Μπέη στον Δημήτρη Μπέλλο.

Με αφορμή τα γενέθλια του σεφ, η σύντροφός του οργάνωσε μια μικρή γιορτή με μια εντυπωσιακή τούρτα. Οι δυο τους μάλιστα παρακολούθησαν μαζί και την πρεμιέρα του MasterChef, που κατόρθωσε να περάσει μπροστά στον ανταγωνισμό και να σημειώσει 21,9% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το ζευγάρι θυμήθηκε τα παλιά και τις απίστευτες ατάκες των κριτών που δεν σταμάτησαν να τους «πειράζουν» όσο ήταν στο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Μπέλλος μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του και ανέφερε: «Να το πάρω σαν δώρο το 1ο επεισόδιο; 32 λοιπόν! Τα πρώτα Άντα τα έκλεισα εκεί. Μετά ήρθε το @jasmine.skylounge. Σε λίγες μέρες κάτι ακόμα Taco. Κάθε χρόνο level up! Καλή επιτυχία σε όλους και στους κριτές για αυτά που δοκιμάζουν. Υ.Γ. 3η χρόνια επιμέλεια “εκπληξης” Μαρία Μπέη»

Με τη σειρά της και η Μαρία Μπέη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram Story της με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Μπέλλου, αλλά και την πρεμιέρα του MasterChef.

«32 έγινε ο Δημήτρης. Το άλλαξα γιατί 23 είμαι εγώ. Χρόνια μας πολλά», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Το ζευγάρι μετά το παιχνίδι μαγειρικής είναι αχώριστο. Οι δυο τους είχαν βρεθεί για λίγο στην κουζίνα της εκπομπής Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τώρα ετοιμάζουν πολλά νέα πρότζεκτ. Συχνά, μετά το Masterchef, τόσο στο Instagram της Μαρίας Μπέη όσο και σε αναρτήσεις από τον Δημήτρη Μπέλλο βλέπουμε τις κοινές αποδράσεις και τα νέο τους εγχειρήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ