Ο Μάρκος Σεφερλής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μιλώντας για τον θάνατο του αδελφού του. Ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή Break με την Βάσω Λασκαράκη το μεσημέρι της Κυριακής.

«Χάθηκε ένα παιδάκι μας σε ηλικία 3 ετών. Πήγε ο άντρας μου στα εικονίσματα και λέει: “θα μου δώσεις έναν ίδιο αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα εδώ μέσα”. Ήταν και εκείνος Μάρκος. Μετά έμεινα έγκυος, έκανα τον Μάρκο και βάλαμε το όνομα του», είπε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή.

«Εγώ δεν το ήξερα αυτό μέχρι κάποια ηλικία, δεν το ήξερα. Όχι, δεν μου το είχαν πει ούτε και θα μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Απλά μεγαλώνοντας θεωρώ ότι ίσως έχω διπλή χάρη. Δηλαδή όλο αυτό που μου έχει δώσει ο Θεός και όλο αυτό που εκπέμπω και που βγάζω, νομίζω ότι κουβαλάω και εκείνο που είχε ο άλλος ο Μάρκος και προφανώς περίμεναν από εκείνον. Δεν ξέρω», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Νομίζω όμως ότι τώρα, έτσι όπως έχουν περάσει τα χρόνια και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει και έχω πάρει αυτό το χάρισμα από τον Θεό – όπως το λέω εγώ – να κάνω τον κόσμο να γελάει, είναι διπλή η χάρη. Η σχέση μου με τον Θεό ήταν πάντα η ίδια. Πίστευα στον Θεό. Πάντα, ακόμα και τώρα, κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω οτιδήποτε και πιστεύω σε αυτή την ανώτερη δύναμη», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:
Μάρκος Σεφερλής για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει ξεκινήσει και κάνει εμένα. Έτσι όπως το πάει θα μου φάει τη θέση»

Ξαφνιάστηκε ο Μάρκος Σεφερλής με το μήνυμα του γιου του: «Μου λείπει πολύ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ