Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και για το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Ο κωμικός μιλώντας στους «Αταίριαστους» ανέφερε: «Με τον Μποτρίνι τα πάμε τέλεια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι μοναδικός στο είδος του και έχει και πάρα πολλή χιούμορ γι αυτή τη δουλειά. Σαν κριτής είναι πολύ καλός. Εγώ δεν μαγειρεύω, δοκιμάζω και δοκιμάζω επειδή πεινάω και θέλω να δοκιμάσω. Μου λένε από το κοντρόλ να μην το κάνω γιατί μπορεί το κρέας να είναι ωμό. Πρέπει να έχω κι εγώ άποψη, αν και δεν μετράει».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο των ημερών μου σατιρικά. Νομίζω ότι είναι γενικά, όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Πιστεύω ότι θα δώσει ψωμί, περιμένουμε όλοι να τον σατιρίσουμε. Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να με δουν να τον σατιρίζω, γιατί έχει ξεκινήσει ο Κασσελάκης και κάνει εμένα.  Με αυτά που λέει μόνο που δεν κάνει στο τέλος “καλό εεε;”. Δεν τον προλαβαίνω», εξήγησε και συνέχισε:

«Στην επιθεώρηση συνήθως παίρνουμε ένα πρόσωπο στην επικαιρότητα, το μεγενθύνουμε ή κάποιο στοιχείο του και βγάζουμε γέλιο. Εδώ είναι μεγεθυμένο από μόνο του όλο. Καθημερινά λέει πράγματα που νομίζω ότι το ένα είναι πιο άστοχο από το άλλο. Έτσι όπως το πάει θα μου φάει τη θέση. Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός».

Διαβάστε επίσης:
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Σοφία Μουτίδου σε Στέφανο Κασσελάκη: «Πάει το μυαλό μου λίγο στο ότι μπορεί να έχετε και όφελος από όλο αυτό που έγινε με τον κ. Μπέο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ