Μάρκος Σεφερλής μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και αποκάλυψε τι θα δούμε στα εορταστικά επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» ανέφερε: «Έρχονται Χριστούγεννα και υποδεχόμαστε στην κουζίνα μας φίλους αγαπημένους δικούς μας αλλά και του κοινού, τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, ανθρώπους της τηλεόρασης, γενικά της Showbiz, οι οποίοι έρχονται και μαγειρεύουν με πολύ αγάπη για καλό σκοπό, αφού το έπαθλο το διαθέτουν στο “Όλοι μαζί μπορούμε” για να μπορέσουν να καλυφθούν ανάγκες συνανθρώπων μας».

«Κάτι πολύ σημαντικό που άκουσα στη Θεσσαλονίκη από ένα παιδάκι 12 χρονών, μου είπε “κύριε Σεφερλή εύχομαι να είστε καλά, για να μπορέσουν να σας δουν και τα παιδιά μας.” Είναι ό,τι σημαντικότερο έχω ακούσει».

Για τις συζητήσεις που γίνονται για την επιστροφή του «Ορκιστείτε Παρακαλώ» δήλωσε: «Είναι και αυτό στα σκαριά. Έρχεται. Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για αυτό. Είναι διασκευασμένο. Είναι τα επεισόδια της παλιάς σειράς αλλά διασκευασμένα από εμένα και τον συνεργάτη μου, τον Στέλιο Παπαδόπουλο και λίγο έχει αλλάξει δομή.

Δεν είναι φτιαγμένο πάνω στον Πρόεδρο είναι στον κατηγορούμενο, που κάθε φορά είναι διαφορετικός και θα ενσαρκώνεται από εμένα. Δεν θα κάνω τον Πρόεδρο, θα κάνω την ανατροπή για μια ακόμη φορά, γιατί έτσι έχω μάθει, να κάνω ανατροπές.

Θα κάνω κάθε φορά τον κατηγορούμενο και θα είναι διαφορετικός τύπος κάθε φορά. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να παίξω πάρα πολλούς τύπους, να δημιουργήσω καινούρια σλόγκαν, καινούριους ήρωες που θα αγαπήσει το κοινό, και οι μικροί και οι μεγάλοι, άρα είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα».

Διαβάστε επίσης:

Μάρκος Σεφερλής: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού του – «Μεγαλώνοντας θεωρώ ότι ίσως έχω διπλή χάρη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ