Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Μάρκελλος Νύκτας την Τρίτη του Πάσχα. Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε στο social media. Μέσα από ΄να μακροσκελές κείμενο και σχετικό βίντεο αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

«Δεν χρειάζεται να σας τον συστήσω είναι γνωστός και η παρέα των Ντάλτονς που ούτε μια τους εκπομπή δεν έχω δει αυτό που δεν ξέρετε ή το έχετε ξεχάσει αυτοί που το θυμάστε. Με έκραζε αυτό το καθαρόαιμο αρσενικό χωρίς αιδώ και κατά εξακολούθηση σε κάθε εκπομπή ονομαστικά με απερίγραπτη ειρωνεία κακαρίζοντας σκασμένος στα γέλια με τους άλλους που του κρατάνε την ουρά… Φτου σου και φτου σας τραμπούκοι», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μάρκελλος Νύκτας στα social media.

Τι είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στη ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα», Μαρία Βλάχου για την επίθεση που δέχθηκε κατά τη γνώμη του από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου. Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε; Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», είπε στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ