Κίνηση αγάπης από τον Μάριο Αθανασίου για την Εύβοια που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες μέρες από τη φωτιά. ο γνωστός ηθοποιός σε συνεργασία με τον φορέα «Μία ζωή» και την εθελοντική ομάδα Ελπίδας συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φωτιές.

Ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτησή του στα social media επικοινώνησε την πρωτοβουλία του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν δεν κάνεις κάτι πριν θα αναγκαστείς να κάνεις κάτι μετά. Δυστυχώς αυτό ζούμε και βιώνουμε στην Ελλάδα».

Ο Μάριος Αθανασίου μάλιστα αποκάλυψε πως οι προμήθειες που συγκεντρώνονται σε Χαλάνδρι και Πειραιά προορίζονται για τα Βασιλικά Ευβοίας και τα πιο απομακρυσμένα χωριά.

Τα πράγματα θα μεταφερθούν στα σημεία την Παρασκευή, αλλά ο ίδιος δεσμεύτηκε και για άλλες δράσεις, που θα οργανωθούν τις επόμενες μέρες για τους πληγέντες.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε μαζί. θα είμαστε κοντά και δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό. Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του και θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ