Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε τη μουσική παράστασή του «Έλα μες στην αγκαλιά μου» στο Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Παρασκευής. Ο perfomer τραγούδησε, σατίρισε, χόρεψε και ενθουσίασε τους θεατές με το μπρίο και το ταλέντο του κάνοντας ένα πέρασμα από κινηματογραφικές επιτυχίες, μιούζικαλ και τα λαϊκά ακούσματα, χωρίς να λείπουν οι μοναδικές ενσαρκώσεις προσώπων που λατρεύει να μεταφέρει και ο ίδιος στην σκηνή.

Μεγάλη και γνωστή του αγάπη η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, η οποία τον τίμησε με την παρουσία της σε αυτή την παράσταση. Από τη βραδιά δεν έλειψαν και στιγμές συγκίνησης, καθώς ο Τάκης Ζαχαράτος τραγούδησε μπροστά στη Μαρινέλλα.

Στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς μοίρασε ο Τάκης Ζαχαράτος και σε στη Μαρί Κωνσταντάτου και τον Γιάννη Κεντ, τον Αίαντα Μανθόπουλο, αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου που βρέθηκαν ανάμεσα στο κοινό της παράστασης.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Αυγούστου ο Τάκης Ζαχαράτος δεν έλειπε από το πλευρό της Μαρινέλλας στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο «Για πάντα… Μύθος». Στο κατάμεστο αττικό αρχαίο θέατρο βρέθηκαν εκατοντάδες θεατές για να καταχειροκροτήσουν την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Ανάμεσά τους και η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη μαζί με τον σύζυγό της, Τίμο Δασκαλόπουλο και τα παιδιά τους Δημήτρη και Μελίνα.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ