«Σε λίγο το αποχαιρετιστήριο #live Just the 2 Of Us», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη λίγα λεπτά πριν από την εμφάνισή της με το ολόχρυσο φόρεμα που επέλεξε για το 11o live. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στην τελευταία της εμφάνιση στο J2US στο πλευρό του Στράτου Διονυσίου είναι το «Κυρά Γιώργαινα».

Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το φαντασμαγορικό σόου το προηγούμενο Σάββατο. Μετά τις δυο εμφανίσεις της στο stage με τον Στέλιο Διονυσίου, η Μαρίνα Πατούλη τραγούδησε το «Χειροκρότημα» με τον Θάνο Πετρέλη και στο τέλος του 10ου live ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης

«Θέλω να σας ευχαριστήσω με την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ. Ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς. Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πάρα πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά. Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αμφισβητήθηκε. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η κριτική επιτροπή με τον Νίκο Κοκλώνη και τους συμπάικτες της προσπάθησαν να τη μεταπείσουν, αλλά τελικά ο παρουσιαστής σεβάστηκε την επιθυμία της. Ο ίδιος την παρακάλεσε να κάνει μία εξαίρεση και να εμφανιστεί και το επόμενο Σάββατο για να τραγουδήσει το κομμάτι που της ανατέθηκε με την ίδια να δέχεται.

Λίγο νωρίτερα, είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον τραγουδιστή και την κριτή του σόου, Δέσποινα Βανδή αναφορικά με την λάθος επιλογή του κομματιού. Αυτό υποστήριξε και η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». «Ο κύριος Πετρέλης έκανε κακή επιλογή τραγουδιού στο Just the two of us», ανέφερε.

Λίγο πριν την τελευταία της εμφάνιση o φωτογραφικός φακός του okmag συνάντησε τη Μαρίνα Πατούλη στα παρασκήνια του J2US.

Αναμένουμε το φινάλε του 11ου live για να μάθουμε αν τελικά θα αποχωρήσει ή θα την δούμε και στο επόμενο.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ