Η μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη για τη Μαριέττα Χρουσαλά. Η Ελληνίδα καλλονή βρέθηκε στη Βενετία με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα με αφορμή τη βάφτιση της κόρης του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της συζύγου του, Δήμητρας Κούστα. Η Μαριέττα Χρουσαλά μάλιστα έκανε μια οσκαρική εμφάνιση με ροζ haute cuture δημιουργία της Celia Kritharioti.

Μετά το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που επέλεξε για το pre party της βάφτισης, όπου τραγούδησε και η Άννα Βίσση, η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.

Αυτή τη φορά, επέλεξε μια αποκαλυπτική ροζ τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης της και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε την οσκαρική εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά:

Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύζυγό της βρέθηκαν στην ιταλική πόλη με αφορμή τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού του εφοπλιστή. Το ζευγάρι είχε προτιμήσει την Ιταλία και για τον γάμο του, αφού πραγματοποιήθηκε στο Σορέντο τον Ιούνιο του 2018.

Με αφορμή τη βάφτιση της μικρής που πήρε το όνομα Στεφανία, στη Βενετία συγκεντρώθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της συζύγου του.

Μετά τη βάφτιση της κόρης του ζευγαριού και ο εφοπλιστής Λέων Πατίτσας δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media αναφέροντας πως πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στη Βενετία με φίλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ