Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια βρέθηκε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τη φράση της περί πολυγαμίας που συζητήθηκε. Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για τα σχόλια που ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Αφού περιέγραψε το θέμα του podcast ανέφερε: «Μέσα στα podcasts έχουν ειπωθεί τέρατα. Ξαφνικά βγήκε ένα podcast μου που μιλούσαμε για την πολυγαμία, επειδή μου ήρθε ένα γράμμα. Είχα πει ότι όταν ήμουν 20, έβγαινα με 3, 4. Αυτό σόκαρε επειδή το είπε μια γυναίκα. Η μανούρα ξεκίνησε ότι ήταν ένα podcast, όχι μία συνέντευξη. Σχολιάστηκε λιγάκι αν να βγήκα εγώ και να περηφανεύτηκα… Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει την άποψή του και να φάω την λάσπη και τον σχολιασμό που τρώω έτσι κι αλλιώς. Η εμπάθεια κι ο σχολιασμός από κάτω με ενοχλεί. ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Εγώ το είπα ότι όλοι είμαστε κάποια στιγμή σε φάση που δεν θέλουμε κάτι σταθερό» είπε η Μαρία Σολωμού.

Και η ηθοποιός συνέχισε: «Ένιωσα ότι σε κάποια σχόλια υπάρχει βαθιά αντιπάθεια. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ’ αμάξης… Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ