Η Μαρία Σολωμού απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σε podcast και μεταξύ άλλων ανέφερε πως παρά την ψυχοθεραπεία που έκανε 12 χρόνια δεν διορθώθηκε το κομμάτι της πολυγαμίας.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε», δήλωσε η Μαρία Σολωμού. Στην συνέχεια τόνισε: «Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους.

Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγώσω εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ.

Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει “ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες” και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα που αναμετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο η Μαρία Σολωμού διατηρεί δεσμό με τον Mente Fuerte. Μπορεί το ζευγάρι να μην αρέσκεται σε δηλώσεις που αφορούν τη μεταξύ τους σχέση ωστόσο δεν διστάζουν να πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα μάλιστα διασκέδασαν μαζί στο Κέντρο Αθηνών.

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει μια κοινή εμφάνιση στη σκηνή του Madwalk 2022, όπου η Μαρία Σολωμού έκανε catwalk την ώρα που εκείνος τραγουδούσε. «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί», σχολίασε ο Mente Fuerte στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» που τον είχε συναντήσει στις πρόβες της διοργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ