Μητέρα θα γίνει η Μαρία Μενούνος. Η 44χρονη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

Η Μαρία Μενούνος και ο 55χρονος Κέβιν Αντεργκάρο, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Σικάγο, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Ψαλμ, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

Πριν από λίγη ώρα η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αναφέρει πόσο συγκλονισμένη είναι από τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί. Πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της και κρατώντας ένα παιδικό φορμάκι.

«Είμαστε τόσο συγκλονισμένοι από όλα τα μηνύματα αγάπης και χαράς που λάβαμε τις τελευταίες 24 ώρες. Ήταν μια μακρά διαδικασία, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην πορεία – θα μοιραστούμε όλο το ταξίδι μέχρι τώρα τη Δευτέρα στην εκπομπή μου Heal Squad x Maria Menounos» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ