Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρίσκονται στο επίκεντρο και του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» αφού ο έρωτάς της Ελένης και του Λάμπρου περνά και πάλι δύσκολα. Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της δραματικής σειράς, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μελίνας Τσαμπάνη «Το πρώτο πέταγμα».

Το απόγευμα της Τρίτης είχε φυσικά άρωμα «Άγριων Μελισσών» αλλά είδαμε τους δύο πρωταγωνιστές σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου που ξεναγεί τον αναγνώστη στις άγνωστες πλευρές των δύο οικογενειών της σειράς, τους Σταμίρηδες και τους Σεβαστούς.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός, αποκαλύπτει μυστικά που οι πρωταγωνιστές αυτής της βεντέτας δε θα μάθουν ποτέ ενώ πηγαίνει τους αναγνώστες στην αρχή της ιστορίας που τόσο έχουν αγαπήσει μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1.

Οι δύο σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών», Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη.

Το βιβλίο πρόκειται να αποτελέσει τον «τέταρτο» κύκλο της σειράς. «Κάτι έχει συζητηθεί για το βιβλίο και έχει ανακοινωθεί κιόλας, δεν είναι ότι το λέω εγώ ως είδηση. Ίσως του χρόνου, αν όλα πάνε καλά και μπορέσουν, το βιβλίο που έχει γράψει η Μελίνα, “Το πρώτο πέταγμα” να γίνει η συνέχεια των “Άγριων Μελισσών”. Το βιβλίο ξεκινάει από την ημέρα που γεννήθηκε η Ελένη μέχρι την ημέρα που ξεκίνησαν να προβάλλονται τα πρώτα επεισόδια. Άρα, θα δει ο κόσμος τι έχει συμβεί στους ήρωες πριν φτάσουν να τους γνωρίσουν στην τηλεόραση», ανέφερε ο Κωστής Σαββιδάκης στη συνέντευξή του στο okmag.gr.

Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν εκτός από την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Χρήστο Πλαίνη που υποδύεται τον κοινοτάρχη και τον Παύλο Ορκόπουλο που υποδύεται τον Νέστορα.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικολαρέας/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ