Το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης έστειλε ένα «γράμμα» στη Μαρία Καβογιάννη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Αμερική, όπου βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε ένα προφητικό βίντεο από τα γυρίσματα με την ηθοποιό.

Το Maestro ξεκίνησε το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης της έγραψε:

«Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία,
Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.

Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».

Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)… Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.

Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα. Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;

Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι; Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό). Σ’αγαπώ Χ.Π».

Mε τη σειρά της η Μαρία Καβογιάννη του απάντησε με τα πιο γλυκά λόγια και του έστειλε την αγάπη της, αναφέροντας πως είναι έτοιμη για τα νέα γυρίσματα του Maestro.

«Χριστοφοράκο μου! Mόλις διάβασα το γραμματάκι σου και θέλω να σου πω πόσο ευτυχισμένη με έκανες που τήρησες την υπόσχεση σου και μας ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, και που όλος ο κόσμος θα έχει την τύχη να δει αυτό το φως και την γλύκα της ψυχής σου. Σ’ ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου, είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου, με συγκινείς, με κάνεις χαρούμενη, περήφανη. Και ναι, τα επεισοδιακια μας τα διάβασα είναι υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Μην ανησυχείς δεν θα τα χάσω ποτέ ναι wordwhide! Ξέρω! Σ’ αγαπώ μέχρι τον ουρανό και ακόμα πιο ψηλά!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ