Η Μαρία Κανελλοπούλου μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία» που προβλήθηκε πριν από 31 χρόνια.

Οι δυο γυναίκες περιέγραψαν διάφορες ιστορίες από τότε που γινόντουσαν τα γυρίσματα και η Μαρία Κανελλοπούλου συγκινήθηκε όταν περιέγραψε τη Μαίρη Χρονοπούλου η οποία της είχε δώσει μια πολύ σημαντική βοήθεια.

Συγκεκριμένα η Μαρία Κανελλοπούλου ανέφερε: «Όταν με επέλεξαν για το ρόλο της ψυχοκόρης, ήθελαν μια σύγχρονη της Χρονοπούλου και δεν δεχόταν καμία. Η Ναταλία ήταν τόσο νέα, ήταν αφηρημένη, σκεφτόταν άλλα πράγματα, δεν διάβαζε όσο έπρεπε. Η Μαίρη ήταν πολύ έξυπνη, της διάβαζαν μια φορά το κείμενο και τα έλεγε με τη μία, χωρίς κανένα κόμπιασμα. Μια αστεία σκηνή ήταν όταν η Ειρήνη Δογάνη είχε στηριχτεί στην πόρτα, την άνοιξε απότομα η Μαίρη και η Ειρήνη έπεσε κάτω. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε από τα γέλια», είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

Στη συνέχει η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια ιστορία που την έκανε να συγκινηθεί με τη Μαίρη Χρονοπούλου καθώς μέχρι και σήμερα, κλαίει όταν την περιγράφει:

«Έχω μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της ζωής μου που την οφείλω στη Μαίρη, ακόμα κλαίω με αυτό. Ήταν η πρώτη μου δουλειά με προγραμματισμένα έσοδα και πήγα και αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Όταν θα πληρωνόμουν το πρώτο επεισόδιο, ήταν και η πρώτη δόση του αυτοκινήτου. Πήρα τον φάκελο με τα χρήματα και μου τον έκλεψαν μέσα στο τρόλεϊ. Πήγα στο γύρισμα και έκλαιγα γοερά. Μετά από 3-4 μέρες με φώναξε η Μαίρη στο καμαρίνι της. Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτί, το οποίο το έχω ακόμα, και μέσα ήταν τα λεφτά που μου έκλεψαν. Είχε ρωτήσει πόσα παίρνω και είχε κάνει έρανο. Και μου είπε ότι “αν το αρνηθείς, δεν θα προσβάλεις μόνο εμένα, αλλά όλους όσοι είναι εδώ και σε αγαπάνε”».

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις συνθήκες του θανάτου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ