Τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία μοιράζει τα τελευταία χρόνια η Μαρία Ηλιάκη, η οποία διατηρεί σχέση με τον Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Ζυρίχη ως γυναικολόγος.

Η Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με την κόρη τους, Κατερίνα, η οποία πλέον είναι ενός έτους.

Αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ελβετία και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μια εβδομάδα μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα!» η Μαρία Ηλιάκη μάζεψε βαλίτσες για να βρεθεί κοντά στον σύζυγό της.

Η Μαρία Ηλιάκη μάλιστα απόλαυσε τη βόλτα της με την μικρή Κατερίνα στην Ελβετία, αναρτώντας μια φωτογραφία. Το ζευγάρι μένει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Χόργκεν, που βρίσκεται κοντά στη λίμνη της Ζυρίχης.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια πριν από μερικές ημέρες. Μάλιστα με αφορμή αυτή την τόσο σημαντική μέρα, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μοιράστηκε μαζί μας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το στιγμιότυπο από τη γέννα της μικρής. Δίπλα της είναι ο σύζυγός της που είναι και ο γυναικολόγος της. Η ίδια γέννησε στο μαιευτήριο See Spital της Ζυρίχης, αφού εκεί η την περίοδο το ζευγάρι έμενε στην πρωτεύουσα της Ελβετίας.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε και σχετικό βίντεο από το μαιευτήριο See Spital στη Ζυρίχη στις 31 Μαΐου 2021. «Και κάπως έτσι έναν χρόνο πριν, μπήκα στο δωμάτιο προετοιμασίας με μεγάλη αγωνία και φόβο αλλά και ενθουσιασμό και περιέργεια για όλο αυτό το καινούργιο που θα ερχόταν στη ζωή μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ