Την εμπειρία της από την πρώτη φορά στη θάλασσα με την κόρη της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Κρήτη για διακοπές. Το ζευγάρι περνά χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας τη φύση ζώντας μερικές «πρώτες φορές». Όπως η πρώτη φορά στη θάλασσα με τη μικρή Κατερίνα.

Η Μαρία Ηλιάκη δεν είχε υπολογίσει όσα μπορεί να χρειαστεί η κόρη της στη θάλασσα και έτσι αναγκάστηκε να πηγαινοέρχεται συνεχώς στο σπίτι για να τα πάρει.

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα. Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου. Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις;». Α λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ