Το δικό της μήνυμα για τη μητρότητα θέλησε να στείλει στους followers της η παρουσιάστρια. Η Μαρία Ηλιάκη απέκτησε την κόρη της το περασμένο καλοκαίρι. Η ίδια συμβουλεύει τις μητέρες να ακολουθούν τον εσωτερικό τους χρόνο, εκείνον που χρειάζονται και το ένστικτό τους μιας και δεν υπάρχει «οδηγός καλού γονιού» και να μην πιέζουν τον εαυτό τους.

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει “Οδηγός Του Καλού Γονιού” υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα, μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κλάψε φώναξε ζήτα βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς», ανέφερε στο μήνυμά της η Μαρία Ηλιάκη.

Παράλληλα, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τη μικρή της. Η Μαρία Ηλιάκη φορά ένα αυτοσχέδιο στέμμα και κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της την κόρη της.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της αλλά και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πιάνει τον εαυτό της κάποιες μέρες να φλερτάρει με τη θλίψη. Η παρουσιάστρια, αποφάσισε μάλιστα να χρησιμοποιήσει και πάλι έναν τον τρόπο που είχε μάθει παλαιότερα, ώστε να νιώθει καλύτερο. Θα ξεκινήσει και πάλι να χρησιμοποιεί το «τετράδιο των θαυμάτων». Ένα τετράδιο, μέσα στο οποίο γράφει καθημερινά τις μικρές χαρούμενες στιγμές που ζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ