Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή σχετικά με τα σέξι ρούχα που φοράει στις νυχτερινές εμφανίσεις της, στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση ομορφιάς και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και να μη βλέπεις μετά τι ταμείο κάνεις. Η ΕΡΤ έχει εκπομπές που πραγματικά δεν χρειάζεται να βλέπεις τα νούμερα. Δηλαδή θα έπρεπε να υπάρχουν, άσχετα με το τι νούμερα κάνουν.

Έχει εκπομπές που δεν θα τολμούσαν να κάνουν τα άλλα κανάλια γιατί θα φοβόντουσαν το αποτέλεσμα και χαίρομαι πολύ να βλέπω κάποιες από τις εκπομπές γιατί είναι διαφορετικές. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μου φαίνεται μια χαρά στην ΕΡΤ» σχολίασε αρχικά.

«Δεν θα έπρεπε πια μια γυναίκα να δέχεται bullying για το τι θα φορέσει. Είμαστε στο 2023, είναι λίγο σαν αστυνομία των ηθών. Να αρχίσουμε και τη μαντίλα. Μου γράφουν στα social media γιατί φοράω μίνι, γιατί έχω ντεκολτέ. Και η μαμά μου το λέει. Αν τα σχόλια είναι τοξικά τα μπλοκάρω. Δεν θέλω να τους δώσω τον χώρο να βγάλουν πίκρα» είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε επίσης:
Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα»

Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω ζήσει και ζω τον ρόλο της πεθεράς, αγαπάω τα κορίτσια των παιδιών μου»

Μαρία Μπακοδήμου: Οι 2+1 grande εμφανίσεις της σε βραβεία στην Κύπρο

Μαρία Μπακοδήμου: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ