Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται τα ζευγάρια του J2US για το 4ο live του μουσικού σόου. Ο Νίκος Κοκλώνης με την ομάδα του ετοιμάζουν μια ακόμη μοναδική βραδιά και ένα φαντασμαγορικό σόου στον Alpha για το βράδυ του Σαββάτου. Οι πρόβες ξεκίνησαν και η Μάρα Μεϊμαρίδη ξεχώρισε τραγουδώντας ξυπόλητη.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου βρέθηκαν για πρόβα πολλοί από τους διαγωνιζόμενους του σόου. Ανάμεσά τους ήταν η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Stan. Το δίδυμο που στο 3ο live ερμήνευσε το τραγούδι της Cher, χωρίς να αποσπά τις καλύτερες κριτικές έρχεται σε αυτό το live με μια εκπλήξη. Συγκεκριμένα, η Μάρα Μειμαρίδη και ο Stan τραγούδησαν το περασμένο Σάββατο, το Dov’e L’Amore, ωστόσο, πιο πολύ απασχόλησε το «λαμπατέρ» που έβαλε στο κεφάλι της η Μάρα Μεϊμαρίδη, παρά η ερμηνεία της.

Αυτό το Σάββατο, όμως, η Μάρα Μεϊμαρίδη έρχεται με μια ανατρεπτική εμφάνιση σαν άλλη… Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, η Μάρα Μεϊμαρίδη θα τραγουδήσει το «Είναι το στρώμα μου μονό» που τραγουδούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Χαλαρή και άνετη, η Μάρα Μεϊμαρίδη φαίνεται να έχει μπει εύκολα στον ρόλο της Αλίκης Βουγιοκλάκη και τραγούδησε μέχρι και ξυπόλητη στο stage.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ