Το J2US είναι πλέον η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών για τα βράδια του Σαββάτου και ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα ακόμη φαντασμαγορικό live για αυτήν την εβδομάδα. Το 4ο live του J2US θα έχει πολλές εκπλήξεις, ανατροπές, εντυπωσιακά acts on stage και φυσικά πολύ τραγούδι. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα, βρίσκεται αυτές τις μέρες σε πυρετό προετοιμασιών για το J2US και έχει κάνει ήδη τις πρώτες πρόβες για το ερχόμενο Σάββατο.

Και μπορεί στο τρίτο live του J2US, ο οικοδεσπότης του μουσικού σόου να μην τραγούδησε, αλλά να έκανε μια α λά μιούζικαλ εμφάνιση on stage, αυτήν τη φορά όμως οι εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές είναι πολλές.

Το okmag εξασφάλισσε φωτογραφία μέσα από το στούντιο ηχογράφησης, ενώ και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε στο Instagram Story του μια εικόνα από τις πρόβες του για το Σάββατο.

Λίγο πριν να φθάσει μάλιστα στο στούντιο ηχογράφησης ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε ένα video στο Instagram Story του όπου άκουγε μέσα στο αυτοκίνητο, το τραγούδι της Σάσας Σταμάτη και του Θέμη Αδαμαντίδη από το 2ο live. Η Σάσα Σταμάτη τραγουδά «Ποια θυσία» και ο Νίκος Κοκλώνης τη στηρίζει και βάζει την ένταση στο τέρμα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ