Η Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην διεθνές μοντέλο, Μάρα Δαρμουσλή έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον γνωστό σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Μαζί απέκτησαν πριν από έξι μήνες και έναν γιο. Τον δεύτερο για την Μάρα Δαρμουσλή η οποία έχει ακόμα έναν 16χρονο γιο τον Άγγελο τον οποίο απέκτησε σε μικρή ηλικία. Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της με τον δεύτερο γιο της τα βίωσε όλα από την αρχή και πολύ διαφορετικά.

Ο μικρός, ο οποίος θα πάρει το όνομα του πατέρα του Βασίλη Τσατσάκη, Μιχάλης της έκανε το πιο όμορφο δώρο την παραμονή της Παναγίας. Με μια αυθόρμητη κίνηση, φίλησε την μητέρα του στο μάγουλο. Η Μάρα Δαρμουσλή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την πρωτόγνωρη κίνηση από τον γιο της και βρήκε πως αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να δεχτεί για τη γιορτή της.

«Χρόνια μου πολλά και το πρώτο μου δώρο το πήρα την παραμονή. Τι κι αν με το αριστερό σου χέρι μου τραβάς το μάγουλο μπήγοντας τα νυχάκια σου στο πρόσωπό μου. Στο αριστερό μου μάγουλο με σφίγγεις και με τα χειλάκια σου μου δίνεις το πρώτο αυθόρμητο ρουφηχτό φιλί. Κι εγώ σ’ αγαπώ κι ας μου το πες χωρίς λόγια. Και ναι κλαίω από ευτυχία και αγάπη μικρό μου χαμογελαστό πλασματάκι!Τόσο υπέροχη έκπληξη έχω να ζήσω από τότε που ο αδελφός σου με παραπλάνησε για να μου κάνουν το καλύτερο πάρτι-έκπληξη στην παραλία. Ήταν δεν ήταν 5 χρονών. Ακόμα φυλάω ένα βότσαλο από το μέρος. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Και του χρόνου!», ανέφερε στην ανάρτησή της, όπου συνοδευόταν από μια φωτογραφία που είχε «αιχμαλωτίσει» τη στιγμή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Μάρα Δαρμουσλή περιέγραφε επίσης με ενθουσιασμό τα συναισθήματα που βίωσε όταν αντίκρυσε τον γιο της. «Ήταν αυτό που νομίζεις ότι σταματάει η καρδιά σου, ώστε να ακούσεις την καρδιά αυτού του πλάσματος. Ο μικρός γεννήθηκε με τα μάτια ανοιχτά και βλέμμα διαπεραστικό. Δεν έβλεπε, σε κοιτούσε! Όταν, δε, άπλωσε το χέρι του στο πρόσωπο, εκεί απλώς έλιωσα. Γίναμε ένα και από τότε είμαστε αχώριστοι», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ