Ένα ατύχημα στη ατύχημα στη σκηνή υπέστη η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Celebration Tour το Σαββατοκύριακο.

Η 65χρονη βασίλισσα της ποπ εμφανιζόταν πάνω σε μια καρέκλα ενώ τραγουδούσε το τραγούδι της Open Your Heart, καθώς ο χορευτής της την τράβηξε κατά μήκος της σκηνής. Ωστόσο, η χορεύτρια σκόνταψε και παραπάτησε, παρασύροντας την καρέκλα της Μαντονα.

Ένα βίντεο από το περιστατικό στο YouTube δείχνει ότι η Μαντόνα αντέδρασε με χάρη. Συνέχισε την παράσταση από το έδαφος, γυρνώντας από την πλάτη της όπου κατέβηκε με την καρέκλα για να τραγουδήσει ξαπλωμένη. Ένας άλλος χορευτής τη βοήθησε να σηκωθεί και συνέχισε με χαμόγελο στο πρόσωπό της!

Να θυμίσουμε ότι το σόου της τραγουδίστριας έχει προκαλέσει πρωτοσέλιδα για διάφορους λόγους. Της υποβλήθηκε μήνυση από δυσαρεστημένους θαυμαστές για την καθυστερημένη, όπως την χαρακτήρισαν, ώρα έναρξης, η οποία, όπως αποκάλυψε η ομάδα της, οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα.

Η Μαντόνα έφερε επίσης διάφορους διάσημους για να την πλαισιώσουν στη σκηνή. Ανακοίνωσε τις τελικές ημερομηνίες για τη συναυλία νωρίτερα αυτό το μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Της έκαναν μήνυση οι θαυμαστές της για αργοπορία στις συναυλίες της

Μαντόνα: 5 + 1 στιγμές που ξεχώρισαν από την έναρξη της περιοδείας Celebration Tour

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ