Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για την υγεία» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη σήμερα το πρωί. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τις ορμονικές διαταραχές που αντιμετωπίζει μια γυναίκα.

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι ορμόνες της τόσο στην εφηβεία όσο και στις περιόδους των δυο εγκυμοσύνεών της επηρέασαν σημαντικά την ψυχολογία της.

«Πέρασα μια όχι εύκολη εφηβεία, είχα πολλές εντάσεις μέσα μου και βαθύτατους προβληματισμούς. Το συναίσθημά μου ήταν σε μεγεθυντικό φακό. Έτσι το βίωσα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Στην εφηβεία είχα θέματα και με την ακμή και τις ορμόνες που επηρεάζουν και την ψυχολογία. Όπως και στην περίοδο της λοχείας. Αν πάρεις πολλά κιλά όπως εγώ και στις δυο εγκυμοσύνες» ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

Στη συνέχεια η ραδιοφωνική παραγωγός είπε: «Μόνο και μόνο η ακμή στην εφηβεία, σε διαλύει. Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι. Υπήρχαν μέρες που έβγαινα μόνο βράδυ. Βαφόμουν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φράζω τους πόρους και να δημιουργήσω πιο έντονο πρόβλημα. Το αντιμετώπισα με φαρμακευτική αγωγή».

Ακόμα, η Μαντώ Γαστεράτου είπε: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πιο ευάλωτη απ’ ότι στη δεύτερη. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε μένα επηρεάζεται πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι… Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έπεσα στην παγίδα της τέλειας εικόνας. Βγαίνοντας από το μαιευτήριο την πρώτη φορά έβλεπα εικόνες στο Instagram με μαμάδες που ήταν σαν να μη γέννησαν ποτέ. Όλο αυτό επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ