Η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε σήμερα να μοιραστεί την περιπέτεια που έζησε με τον γιο της προκειμένου να τον βοηθήσει να «κόψει» τις πιπίλες. 

Στην ανάρτησή της μοιράστηκε με τους followers της την ιστορία μέσα από εικόνες και στη λεζάντα έγραψε: «Instagram: Σήμερα η μικρή μας ιστορία είχε περιπέτεια στον καταρράκτη της Ραπεντωσας! Πήγαμε για να αποχαιρετήσουμε τις πιπίλες του Γιώργου μιας κι είχα την “φαεινή ιδέα” να του πω πως τις χρειάζεται η μαμά βατραχίνα για να τις δώσει στα μωρά βατραχάκια!

Τα λόγια λοιπόν έγιναν πράξη (όχι ακριβώς δηλαδή γιατί στην πραγματικότητα έκανα ότι τις πέταξα στο ποτάμι και τις έκρυψα στην τσέπη μου για να μην πετάμε σκουπίδια στην φύση). Αφού έγινε το τελετουργικό κάναμε μια ωραία βόλτα τριγύρω και φύγαμε να πάτε κι εσείς αν σας βγάλει ο δρόμος είναι στην Αττική και είναι υπέροχα!

Reality: Παιδιά τον κλάψαμε τον μακαρίτη αλλά έπρεπε! Ξέρω είναι δύσκολο να τα βλέπουμε να κλαίνε, να ουρλιάζουνε και να μας παρακαλουν να τους δώσουμε πίσω τις πιπίλες ή το μεταβατικό τους αντικείμενο αλλά πρέπει να απαγκιστρωθούν από το βρεφικό στάδιο όταν τα παιδάκια μας έχουν γίνει νηπιάκια όπως κι εμείς βέβαια να σταματήσουμε να τους φερόμαστε σαν να είναι βρέφη.

Συνηθίζω να του μιλάω με ειλικρίνεια λέγοντας του πάντα την αλήθεια όμως σε αυτή την περίπτωση έχω προσπαθήσει αρκετό καιρό με κουβέντα να τις “κόψουμε” και είναι αρκετά δύσκολο. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο τελετουργικό για να τον προετοιμάσω για σήμερα το βράδυ. Ο Θεός μαζί μας… Πάντως πιστεύω πως είναι αρκετά βοηθητικό για εκείνα να κάνουμε πράξη όσα τους λέμε ακόμα κι αν φαίνονται σαν παραμύθι…» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ