Η Μαντώ Γαστεράτου δεν διστάζει πολλές φορές να μας δείξει την αλήθεια πίσω από τις προσεγμένες και ιδανικές στιγμές που πολλές φορές μοιραζόμαστε στο Instagram. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έγινε για δεύτερη φορά μητέρα στις αρχές Αυγούστου και εξομολογείται πώς αν και υπάρχουν μέρες γεμάτες χαμόγελα και χαρά, υπάρχουν και εκείνες που νιώθει εξαντλημένη και την πιάνουν τα κλάματα.

Παράλληλα η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται μια σειρά από φωτογραφίες από τον θηλασμό της κόρης της στο πάρκο, αλλά και εκείνες από στιγμές που δύσκολα κανείς θα μοιραζόταν στο Instagram.

«Σήμερα το πρωί παρεα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω από την σκιά των δέντρων. Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξέγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική. Δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την “πραμάτεια” μας, ταπεράκια, μπουκαλάκια, μωρομάντηλα κτλ και μπορούσα να θηλάσω με ησυχία το μωρό.

Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του. Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: “ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου”.

Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη! Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλά!», ανέφερε για τις πρώτες ινσταγκραμικές φωτογραφίες γεμάτες χαρά.

Στη συνέχεια η Μαντώ Γαστεράτου έκανε μια αντιπαράθεση με τις πιο “reality” στιγμές προχωρώντας σε μια εξομολόγηση.

«Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχίας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Άλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νοιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.
Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμές, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου.
Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες από αυτές μαζί σας, επιλέγω να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου. Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραΐσμενη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός. Θέλω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε τη φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την “τελειότητα” που σερβίρεται “εδώ μέσα”. Μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς. Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία», περιέγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ