Μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαντώ Γαστεράτου πήρε τη νεογέννητη και τον γιο της Σάββα και βγήκαν μια βόλτα στη γειτονιά. Σε μια άδεια Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, λίγο περπάτημα στους γύρω δρόμους δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητά της με την κόρη της, το μικρό της «λιονταράκι» όπως την αποκαλεί, με την οποία περνούν τις πρώτες τους ημέρες στο σπίτι.

«Ώρα να πάμε σπίτι μας να γνωρίσεις τον αδερφό σου… Δεν σας κρύβω ότι έχω λίγο άγχος για το πως θα υποδεχθεί ο Γιωργάκης μου την αδερφούλα του ! Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας!», έγραφε την ημέρα που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η Μαντώ Γαστεράτου.

Αν και ανησυχούσε για το πώς θα υποδεχτεί ο μικρός Γιώργος την αδελφή του, οι φόβοι της δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς ο μεγάλος αδελφός έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά του. Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου από την πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη της, ο Γιώργος οδηγεί το καρότσι με την αδελφή του.

Τις προηγούμενες ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες των πρώτων ημερών μετά τον τοκετό. «Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το θαύμα σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ