Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Ευσταθίου μίλησε ο Μάνος Γαβράς. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει ανοίξει τα φτερά του για καριέρα στο εξωτερικό μίλησε για τη συνάντησή του με μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ. Ο Μάνος Γαβράς αναφέρθηκε στη συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ. Αλλά και τις εντυπώσεις του από τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

«Το επώνυμό μου είναι Γαβριδάκης και μου το άλλαξαν οι ατζέντηδες στην Αμερική. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”. Νόμιζα ότι θα έχει συγκεκριμένο κοινό, αλλά έσπασε τα ταμεία. Δεν περίμενα να περάσει εμπορικές παραγωγές και να έχει τέτοια ανταπόκριση», είπε αρχικά ο Μάνος Γαβράς και πρόσθεσε:. «Δεν πιστεύω στον Θεό, αλλά στο καλό. Δεν κρίνω κάποιον, αρκεί να υπηρετεί το καλό».

Μιλώντας για το ξεκίνημά του στην Αμερική, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος και πορτιέρης, μετά έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο στο Broadway».

Ο Μάνος Γαβράς μίλησε και για τη συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ: «Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με την Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν πολύ καλή. Στο Glee ήταν επίσης πολύ ωραία συνεργασία. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν υπερβολικά φιλική, προσιτή και απλή. Ο σταρ που σε κάνει να νιώθεις άβολα είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Είχα γνωρίσει και τον Αλ Πατσίνο , και ήταν πολύ εξωστρεφής και φιλικός».

Αναφερόμενος τέλος, στον θάνατο του πατέρα του είπε: «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Πρώτη φορά χάνω κάποιον δικό μου. Αλλάζει τη θέση σου στη ζωή. Ένα βάρος που κουβαλάω είναι ότι ο πατέρας μου “έφυγε” και είχα να τον δω ένα χρόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ