Κινηματογραφική έξοδο είχαν το βράδυ της Τρίτης η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα, στο πλαίσιο του 11ου Athens Open Air Film Festival,  η ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» όπου πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Ο σύντροφός δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της σε μια τέτοια σημαντική στιγμή ενώ σε λίγες μέρες ετοιμάζεται κι εκείνος γιατί δική του τηλεοπτική πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ.

Η ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» έχει την υπογραφή της Σέρβας σκηνοθέτιδας, Γελένα Πόποβιτς. Τη μουσική έχει επιμεληθεί ο θρυλικός συνθέτης Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ (έχει επενδύσει μουσικά ταινίες του Κριστόφ Κισλόφσκι, Λουί Μαλ, Τέρενς Μάλικ) και συμμετέχει ένα εκλεκτό ελληνικό και διεθνές καστ.

Πρωταγωνιστούν οι Αρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόβ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Αννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής και Παναγιώτης Μαρίνος.

Οι περισσότεροι από τους συντελεστές παρακολούθησαν την επίσημη προβολή της ταινίας.

Φωτογραφίες: Έλλη Πουπουλίδου/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ