Μακόλεϊ Κάλκιν και η Μπρέντα Σονγκ απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους υπό άκρα μυστικότητα, κατά τα τέλη του 2022. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η είδηση για τη γέννηση τoυ γιου τους Ντακότα τον Απρίλιο του 2021, έγινε επίσης γνωστή μετά από πολύ καιρό.

Πηγή από το περιβάλλον τους αναφέρει στο US Weekly: «Η Μπρέντα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Το να είναι μαμά την έχει αλλάξει. Πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις σταδιοδρομίας. Είναι πραγματικά επικεντρωμένη στη μητρότητα και δίνει στα παιδιά την απόλυτη προσοχή της».

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Changeland. Τρία χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή του ο ηθοποιός παραδέχτηκε ανοιχτά ότι προσπαθούν να κάνουν παιδί και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Στις αρχές του 2022, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ